Iskra ML-MD01-120 - Батериски повеќенаменски алат

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999

• Напон: 12V
• Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah)
• Брзина на мирување: 0-22,000 / мин-1
• Избирач на брзина: 0-10 (максимум)
• Глава за затегнување: ,2 3,2 mm (максимум)
• Огромни додатоци
• Димензии на пакувањето (во мм): 205 (L) x 85 (W) x 235 (H)
• Нето тежина: 1,4 кг
• Бруто тежина: 1,5 кг

Гаранција - 2 години