Iskra LS8000B - Eлектрична машина за цепење дрва со силен електромотор

Код на Производот: 10333

Достапност:Има на залиха

49,999 ден 49,999
Спецификации:
- Сила на цепење: 80 kN (8T)
- Должина на дрво: max. 500 mm
- Дијаметар на дрво: min. Ø80 mm - max. Ø350 mm
- Цепење: 470 mm
- Брзина на дополнување: приближно. 0,038 м / сек
- Брзина на враќање: приближно. 0,163 м / сек
- Хидраулично масло: 2.5L
- Хидрауличен притисок: 30 MPa (300 bar)
- моќност на моторот: 3,0 kW S6 40%
- Напојување: 400V AC / 3N + PE / 50 Hz 5.2A
- Димензии на кутијата (во мм): 570 x 440 x 1080мм
- Тежина на машината: прибл. 110 кг
- Нето тежина: 113 кг
- Бруто тежина : 122 кг
Гаранција: 2 години