Iskra LDE-520A - Бензиски сврдел

Код на Производот: 606

Достапност:Има на залиха

14,500 ден 14,500

Моќен, лесен, пренослив бензиски сврдел за отварање дупки во секоја полутврда површина


• Моќност на моторот: 1,45 kW
• Работна брзина на моторот: 7500 вртежи во минута
• Мотор капацитет: 52 cm3
• модел на мотор: LD1E44F-5, 2-тактен
• Тип мотор: едноцилиндер, со воздушно ладење
• Обратна брзина: 0-270 вртежи во минута
• Капацитет на гориво: 1200 ml

• Макс. дијаметар на бургија: Φ300 mm
• Должина на бургија: 650 mm
• Вклучувајќи вретено: Φ100 mm, Φ150 mm, Φ200 mm
• Димензии на амбалажата (mm): 1180 (D) x 360 (W) x 280 (V)
• Нето тежина: 10 кг
• Бруто тежина: 16,8 кг

Гаранција - 2 години