Iskra IX-MT36A - Акумулаторски повеќенаменски сет за градина

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

14,999 ден 14,999

АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
• Напон: 36V
• Електричен мотор без четки
• Брзина во празно: 7500 вртежи во минута
• Време на траење: 30-35 мин

• Додатоци:
• Продолжеток глава со конец
  - Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
• Продолжеток глава со метално сечило
  - Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
• Продолжеток - пила за гранки
  - Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 ")
   - Чекор наланец: 9.525 mm (3/8 ")
  - Должина на мечот: 203 мм (8 ")
• Продолжеток - ножица за жива ограда
  - Должина на сечење: 400 мм

• 24 месеци гаранција