Iskra IE-BC55 - Подлога за моторна пила

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 1,299

Модел 
Iskra IE-BC55  подлога за моторна пила
 

Димензии-180 x 400 mm
Лента од полиестер за врзување
Изработена од траен полиетилен
Прикладна за транспорт во кола, камион или на мотор