Iskra HT260B - Тример за жива ограда

Код на Производот: 675

Достапност:Има на залиха

6,699 ден 6,699
Волумен на мотор: 26,3 cm3 Тип на мотор: HT260B (1E34F) 2-тактен Воздушно ладење на мотор Јачина: 0,75 kW (1.0 KM) Врежи: 3000 врт/мин Брзина на вртежи без оптеретување: 7500 врт/мин Ширина на сечиво (макс): Ø 23 мм (0,9”) Должина на сечиво: 560 мм (22”) Должина на мачот: 600 мм (23,6”) Капацитет на гориво: 0,5 L Вибрации (предна рачка): 6,944 м/s2 Вибрации (задна рачка): 5,331 м/s2 Димензии на пакување (v мм): 215 (в) x 1070 (ш) x 240 (д) Гаранција: - 2 години