Iskra HH-09 - Халогена греалка

Код на Производот: 694

Достапност:Има на залиха

1,799 ден 1,799

Греалката работи со моќност од 1600 W и нуди можност за греење помеѓу четири грејни сили. Се состои од четири моќни греачи и нуди широк спектар на флуктуации.
Се карактеризира со повторувачка функција на осцилација и куќиште отпорно на топлина.
Исто така обезбедува посебна заштита од преоптоварување.

Овој грејач е одлично решение кога имате потребата за греење само на одредени простории и е лесна за движење.

  • Напон: 220V - 240V ~ 50 / 60Hz
  • Моќност: 1400W - 1600W
  • 4 греачи (можност да се вклучи секој греач посебно)
  • Функција за повторлива ротација
  • Должина на кабел: 1,5м
  • Димензии:  350 x 165 x 565mm
  • Тежина: 1кг
  • 2 години гаранција