Iskra HG60T - Бензиски мотокултиватор

Код на Производот: 605

Достапност:Има на залиха

17,999 ден 17,999
Волумен на моторот – 139 cm3 Јачина – 2,5 kW Тип на моторот – четири тактен Кап. На садот за гориво – 1,6 lit. Кап. На садот за уље – 0,55 lit. Работна ширина на орачот – 600 mm Работна длабочина на орачот – 260 mm Дијаметар на тркалото – 127 mm (5’) Ширина на тркалото – 42 mm (1,65’) Максимален агол на навалување – 20 c Гаранција: - 2 години