Iskra GX MC012 Мини рачна кружна пила

Код на Производот: 1220

Достапност:Има на залиха

4,799 ден 4,799
• Јачина: 450W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Обртаи: 3400 / min-1
• промер: ø 54,8 мм
• дубина (максимум): 12 мм
• удобна рачка
• 3 ножа
• должина на кабел: 1,8 м
• Пакување: куфер
•Димензии: 310 x 110 x 225
• Нето тежина: 2,3 кг