Iskra GR 810 - Плинска скара

Код на Производот: 638

Достапност:Има на залиха

2,999 ден 2,999
• Надворешна скара за гас
• моќност: 2,55kW
• Дијаметар на областа на скара: Ø 44 см
• Отстранлива лента за емајл со рачки
• Дополнителна лента за отстранување
• Преносен и практичен
• Висина на скара 60 см
• Со регулатор на притисок на гас
• За надворешна употреба

• Гасна врска: Ø 8 mm
• Вид на гас: течен нафтен гас (бутан) G30 + (пропан) G31
• Категорија на гас: I 3B / P
• Притисок (mbar): 30

• Димензии на пакетот (во мм): 463 (L) x 141 (Ш) x 459 (Н)
• Нето тежина: 6.11 кг
• Бруто тежина: 6,75 кг

• 24 месеци гаранција