Iskra GR-8007A-L212 Мотокултиватор

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

32,999 ден 32,999
Волумен на моторот: 212 cm3
Моќност: 4,2 kW
Вртежи во слободен тек: 3600 вртежи во минута
Вртење на ножевите: 143 вртежи во минута
Менувач на брзини: -1 / 0 / 1
Тип мотор: четиритактен OHV (Panda)
Мотор со воздушно ладење
Капацитет на резервоарот за гориво: 3,6 L
Капацитет на резервоарот за масло: 0,6 L
Работна ширина на фреза: 850 mm
Работна длабочина на копање: 175-350 mm
Дијаметар на тркалото: 177,8 mm
Ширина на тркалото: 38,1 mm
Максимален дозволен наклон: 20 °
Димензии на пакувањето (во mm): 720 (D) x 470 (W) x 750 (V)
Нето тежина: 60 кг
Бруто тежина: 67 кг