Iskra GH-033 - Пластеник

Код на Производот: 9342

Достапност:Има на залиха

4,999 ден 4,999

Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø19 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија

Тежина: 12 kg