Iskra GH-010 - Пластеник

Код на Производот: 9345

Достапност:Има на залиха

2,499 ден 2,499

Димензии: 2000 x 770 x 1690mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø16 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 910 (Д) x 260 (Ш) x 130 (В)

Тежина: 4,4 kg