Iskra GH-007 - Пластеник

Код на Производот: 9344

Достапност:Има на залиха

2,299 ден 2,299

Димензии: 1800 x 1420 x 820mm (ДxШxВ)

Материјал:
Метални цевки Ø16 mm со PP спојка,
PE-LD мрежа, платно
Пакување: кутија
Димензии на кутијата (во mm): 740 (Д) x 220 (Ш) x 150 (В)

Тежина: 3,6 kg