Iskra G-2235-06 - Внатрешна TV антена

Код на Производот: 7590

Достапност:Има на залиха

1,299 ден 1,299
- Канали (фреквенција): FM & VHF Ch. 2-12 (47-230 MHz); UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
- Број на елементи: 3
- Контрола на засилување: FM и VHF 15 dB; UHF 25 dB
- Агол на ротација: 0 ° -90 °
- Импеданса: 75 Ohm
- Напојување: AC 220V, 50 Hz
- Опсег: FM & VHF 20 dB; UHF макс. 36 dB - DVB-T2 ready
Гаранција: - 2 години