Iskra FH01AKT - Електричен Калорифер

Код на Производот: 8147

Достапност:Има на залиха

1,290 ден 1,290
Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W.
Се одликува со три функции за ликвидација кои го испуштаат ладниот, топол и многу топол воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување.
Калориферот има удобна рачка за носење која овозможува лесен транспорт.
Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.
Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
Моќност: 1800-2000 W
2 нивоа на греење: моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
3 функции на дување: ладна, топла и многу топла температура
Функција за одржување на топлина
Заштита од загревање
Заштита од превртување
Термостат
Индикатор
Практична рачка за носење
Должина на кабел: 1,5m
Димензии на пак (mm): 220 (D) x 145 (Š) x 270 (V)
Нето тежина: 0,9 kg
Бруто тежина: 1,2 kg
Гаранција: 2 години