Iskra FH 06 - Калорифер

Код на Производот: 2866

Достапност:Има на залиха

999 ден 999
Моќ: 1000w, 2000w,
Термостат,
Регулација на температура,
3 поставки на вентилаторот,
Керамички греач,
Заштита од прегревање, топло/ладно,