Iskra ES500 Електричен пиштол/ Распрскувач за боја

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999
• Моќност: 500W
• Напон: 220-240V ~ 50H
• Брзина на проток: 900 ml / мин
• Волумен на контејнер: 900 ml
• Големина на млазницата: 2,5 mm
Додатоци:
• Сад за проверка на вискозитет
• Четка за чистење
• Игла за чистење
• Димензии на пакувањето (во mm): 276 (L) x 135 (Ш) x 258 (H)
• Нето тежина: 1,8 кг
• Бруто тежина: 2 кг