Iskra ERO - Метро на извлекување

Код на Производот: 8142

Достапност:Има на залиха

189 ден 189

Должина: 3m, 5m, 7.5m
Ширина: 16mm (3m), 19mm (5m), 25mm (7.5m)

Метро во жолта боја со скала во mm
На метрото се поставени магнети за полесна употреба
Куќиште од ABS материјал
Гумирана заштита на куќиштето
Копче кое го фиксира метрото во посакуваната должина
Класа на прецизност - II

Димензии (во mm):
3m - 65 (Д) x 35 (Ш) x 115 (В)
5m - 80 (Д) x 35 (Ш) x 125 (В)
7.5m - 90 (Д) x 45 (Ш) x 135 (В)

Пакување: PVC рачка за закачување