Iskra ERO LD-5N12E - Метро

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

279 ден 279

Метро на извлекување:

  • Должина на метрото: 5m
  • Ширина на метрото: 19mm
  • Метро во жолта боја  со скала во mm
  • Магнети поставени на метрото за полесна употреба
  • Куќиште од ABS материјал
  • Гумирана заштита на куќиштето
  • Фиксна кочница за метрото
  • Класа на прецизност - II
  • Пакување: PVC рачка за закачување
  • Димензии  (во mm): 80 (Д) x 35 (Ш) x 125 (В)