Iskra ERO IE-JS710 - Професионална убодна пила

Код на Производот: 8581

Достапност:Има на залиха

4,499 ден 4,499

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz 
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45° 
Број на движења - празен од: 1000 - 3100 min-1
Должина на движењето - 23mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
- дрво - 105mm
- пластика - 10mm
- железо - 20mm
Пулсирачки од: 4 степени
Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В) 

2 години гаранција