Iskra ERO IE-GC370 - Бензиска моторна пила

Код на Производот: 9306

Достапност:Има на залиха

8,999 ден 8,999
'- Зафатнина на моторот - 37 cm3 - Номинална излезна моќност: 1.2 kW - Тип на мотор: двотактен - Воздушно ладење на моторот - Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1 - Резервоар за гориво - 310 ml - Резервоар за моторно масло - 180 ml - Должина на меч - 355 mm - Погонски чекор: 9525 mm (3/8") - Тежина - 6 kg Гаранција: - 2 години