Iskra ERO IE-GC254 Бензинска моторна пила

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

8,499 ден 8,499
• Капацитет на моторот: 25,4 см3
• Номинален излез: 0,9 kW
• Брзина во празно: 3.000-10.500 врт / мин
• Тип на моторот: двотактен
• Воздушно ладење на моторот
• Капацитет на резервоарот за гориво: 230 ml
• Капацитет на резервоарот за масло: 160 ml
• Должина на мечот: 304 мм
• Чекор на ланец: 9.525 mm (3/8 ")
• Димензии на пакувањето (во мм): 300 (L) x 250 (W) x 255 (H)
• Нето тежина: 3,6 кг

• 24 месеци гаранција