Iskra ERO IE-ED710 - Професионална вибрациона дупчалка + Бургии + Метро

Код на Производот: 8635

Достапност:Има на залиха

2,790 ден 2,790
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин Вртежи во празен од при удар: 0-44800 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm Променлива брзина Две насоки на вртење Гумирана рачка Додатна рачка Мерач за длабочина Димензии на пакувањето (во mm) : 261 (Д) x 73 (Ш) x 267 (В) Гаранција: - 2 години + Iskra ERO FST111 - Сет бургии за метал и пластика HSS бургии Дијаметар во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 / 3.5 / 4 / 4.5 / 5 / 6 / 8 Пакување: блистер Сетот содржи вкупно 11 парчиња. Димензии на блистерот (во mm): Ø 51 (Д) x 130 (В) + Iskra ERO - Метро на извлекување 3m (LD-3N12W)