Iskra ERO IE-ED1050 - Професионална вибрациона дупчалка

Код на Производот: 8579

Достапност:Има на залиха

4,490 ден 4,490
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност :1050W Двостепен менувач: Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт / мин Вртежи во празен од, при удар: 0-19200 / 0-51200 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm Променлива брзина Две насоки на вртење Гумирана рачка Додатна рачка Мерач за длабочина Димензии на пакувањето (во mm) : 340 (Д) x 89 (Ш) x 272 (В) Гаранција: - 2 години