Iskra ERO IE-DS3-600 - Штрафилица за гипс картон

Код на Производот: 10175

Достапност:Има на залиха

4,599 ден 4,599

• Моќност: 220-240V~50Hz
• Јачина: 600W
• Брзина: 0-2400 min-1
• Глава: шестаголна 1/4"
• Граничник за длабочина
• Променлива брзина
• Две насоки на вртење
• Димензии (mm): 365  x 80  x 255 
• Тежина: 1,78 kg

2 години гаранција