Iskra ERO IE-DH65M-1700 - Електричен кршач

Код на Производот: 10176

Достапност:Има на залиха

14,799 ден 14,799

• Моќност: 230V~50Hz
•Јачина: 1700W
• Ударна јачина: 50 J
• Брзина при удар: 1900 min-1
• Анти-вибрациски
• SDS HEX систем
• Опрема:
  - конусно длето 30x410 mm
  - плоснато длето 30x410 mm
  - метална кутија
• Димензии (mm): 710  x 165  x 300
• Тежина: 15,5 kg

2 години гаранција