Iskra ERO IE-AJ8-240 - Ротациска брусалка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

2,599 ден 2,599

• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 240W
• Број на вртежи: 12.000 min-1
• Број на вибрации: 24.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 2 mm 
• Брусна плоча: Ø125 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 200  x 125  x 170 
• Тежина: 1,3 kg 

2 години гаранција