Iskra ERO IE-AJ46-450 - Ротациона брусалка

Код на Производот: 10178

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999

• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 450W
• Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1
• Број на вибрации: 12.000 - 24.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 2,5 mm 
• Брусна плоча: Ø150 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 290  x 125  x 190 
• Тежина: 2 kg

2 години гаранција