Iskra ERO IE-AJ12-300 - Вибрациона брусалка

Код на Производот: 10180

Достапност:Има на залиха

2,859 ден 2,859

• Моќност: 230-240V~50Hz
• Јачина: 300W
• Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1
• Број на вибрации: 12.000 - 24.000 min-1
• Пречник на вибрациски круг: 2,5 mm 
• Брусна плоча: 115x230 mm, брусен лист: 115×280 mm
• Сад за собирање прашина
• Димензии (mm): 345 x 130 x 195
• Тежина: 2,2 kg 

2 години гаранција