Iskra ERO IE-AG750 - Професионална аголна брусалка

Код на Производот: 8571

Достапност:Има на залиха

3,999 ден 3,999

Напон: 230-240V~50Hz
Јачина: 750W 
Вртежи: 12.000 rpm во празен од                                                         
Осовина: M14
2 дотатни положби за рачката                                                          
Големина на диск Ø 115 mm
Димензии на пакување (во mm): 320 (Д) x 128 (Ш) x 120 (В)

2 години гаранција