Iskra ERO FST151 - Сет бургии за метал

Код на Производот: 8137

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

Содржи бургии за метал:
2 x 1.5 mm; 2 x 2.0 mm; 2 x 2.5 mm; 1 x 3.0 mm
1 x 3.2 mm; 1 x 3.5 mm; 1 x 4.0 mm; 1 x 4.5 mm
1 x 5.0 mm; 1 x 6.0 mm; 1 x 8.0 mm; 1 x 10.0 mm

Пакување: блистер
Сетот содржи вкупно 15 парчиња.
Димензии на блистерот (во mm): 215 (Д) x 31 (Ш) x 225 (В)