Iskra ERO FST013 - Сет бургии за бетон, камен и керамика

Код на Производот: 8139

Достапност:Има на залиха

1,999 ден 1,999

SDS-Plus бургии (3 парчиња): 6 / 8 / 10 mm ; должина: 160 mm
SDS-Plus бургии (3 парчиња): 8 / 10 / 12 mm ; должина: 210 mm
SDS-Plus бургии (3 парчиња): 10 /12 /14 mm ; должина: 260 mm

Длето (1 парче): 14 x 250 mm
Врв (1 парче): 14 x 250 mm
Широко длето (1 парче): 14 x 250 mm
Канално длето (1 парче): 14 x 250 mm

Пакување: куфер
Сетот содржи вкупно 13 парчиња.
Димензии на куферот (во mm): 290 (Д) x 60 (Ш) x 235 (В)