Iskra ERO 39 - Сет алати

Код на Производот: 2707

Достапност:Има на залиха

1,399 ден 1,399
• клешти: 150 mm (8 ")
• Карпентер чекан: 227g (8 мл)
• комунални нож: 18 mm
• метар: 3 m x 16 mm
• Ножици нерѓосувачки
• 6 шестоаголни клучеви Ален: 1.5 - 10 mm
• Прецизни одвртувачи: 2x крст (0.1); ниво 2x (2.4 mm, 3.0 mm)
• Магнетна рачка наставки: e: 6.35 mm (1/4 ")
• Магнетен продолжеток на битови: 60 mm
• 25 mm продолжувањата (20 парчиња) Директно фитинзи
• (E): 3, 4, 5, 6
• крст-продолжувањата (PH): 1, 2, 3
• крст-приклучоци со ѕвезда (PZ): 1, 2, 3
• Ален приклучоци (H): 3, 4, 5, 6
• Торкс приклучоци (T): 10, 15, 20, 25, 27, 30
• Пакување: куфер
• Димензии (во mm): 320 (D) x 80 (W) x 185 (V)
Пакување надворешното пакување Надворешното пакување EAN Код: 3830042564706
• картон димензии (во mm): 390 (D) x 335 (W) x 355 (V)
• Количина: 8 парчиња / кутија
• Нето тежина: 16.0 kg
• Бруто тежина: 17.0 kg