Iskra ERO 38G-S1+L1 - Сет скалпели

Код на Производот: 8145

Достапност:Има на залиха

250 ден 250

Сет скалпели со отстранливо сечило 100х18 mm и 80x9mm

Едно сечило SK4 (со три раба за сечење)
Сечило со дебелина од 0,5mm и 0,4mm
Сечило со 7 делови за поретко менување
Фиксирање на сечилото за подобро и попрецизно сечење
Сечило од нерѓосувачки метал
Ергономска рачка од еластомер за удобност при употреба

Пакување: блистер
Димензии на блистерот (во mm): 227 (Д) x 101 (Ш) x 20 (В)