Iskra ERO 38G-S1 Скалпел

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

149 ден 149
Нож со одстранливо сечило 80x9 mm
Едно сечило SK4 (со три раба за сечење)
Сечило со дебелина од 0,4mm
Сечило со 7 делови за поретко менување
Блокада(заклучување) на сечилото за што поголемо и попрецизно сечење
Сечило од нерѓосувачки метал
Ергономска рачка од еластомер за удобност при употреба    Пакување: блистер
Димензии на блистерот (во mm): 180 (Д) x 50 (Ш) x 15 (В