Iskra ERO 38G-L1 - Скалпел

Код на Производот: 8144

Достапност:Има на залиха

199 ден 199

Скалпел со отстранливо сечило 100х18 mm

Едно сечило SK4 (со три раба за сечење)
Сечило со дебелина од 0,5mm
Сечило со 7 делови за поретко менување
Фиксирање на сечилото за подобро и попрецизно сечење
Сечило од нерѓосувачки метал
Ергономска рачка од еластомер за удобност при употреба

Пакување: блистер
Димензии на блистерот (во mm): 200 (Д) x 60 (Ш) x 20 (В)