Iskra EPP-40-42-9 - Електрична тава

Код на Производот: 10372

Достапност:Има на залиха

2,299 ден 2,299
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 1500W
• Термостат со максимална температура од 240 ° C
• Индивидуална контрола на температурата
• Антилеплива обвивка
• Целосен стаклен капак
• Рачка на примерокот
• Лесен за чување
• Ниска потрошувачка на енергија
• Внатрешни димензии на тавата: ø 400 mm
• Надворешна димензија на тавата: 20 420 mm
• Длабочина на тавата: 90 мм

• Димензии на пакетот (во мм): 415 (L) x 150 (W) x 415 (H)
• Нето тежина: 6,00 кг
• Бруто тежина: 6,33 кг

• 24 месеци гаранција