Iskra EPP-34-A - Електрична тава

Код на Производот: 10373

Достапност:Има на залиха

1,899 ден 1,899
• Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
• моќност: 1500W
• Термостат со максимална температура од 240 ° C
• Индивидуална контрола на температурата
• Антилеплива обвивка
• Целосен стаклен капак
• Рачка на примерокот
• Лесен за чување
• Ниска потрошувачка на енергија
• Внатрешни димензии на тавата: ø 340 mm
• Надворешна димензија на тавата: ø 360 mm
• Длабочина на тавата: 70 мм

• Димензии на пакувањето (во мм): 360 (L) x 140 (W) x 360 (H)
• Нето тежина: 3,25 кг
• Бруто тежина: 3,50 кг

• 24 месеци гаранција