Iskra DT2250A - Електрична дувалка за лисја

Код на Производот: 2720

Достапност:Има на залиха

2,899 ден 2,899
Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси и квалитет. Исчистете го вашето двориште со леснотија! Спецификации: Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Брзина во слободен од (вртежи) – 8000-15000 rpm 3 функции – дување, вшмукување и дробење Максимален проток на воздух – 13,2 m3 / min. Максимална брзина на дување – 270 km / h Капацитет на вреќата – 35 lit. Размер на мелење / дробење – 10:1 Должина на кабелот – 35 cm Потенциометар за прилагодување на брзната Додатна цефка за продолжување на предниот издув Прерамка за носење на рамо Гаранција: - 2 години