Iskra DS750-225 Брусилка за ѕид - Жирафа

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

10,999 ден 10,999
• напон: 220-240V ~ 50Hz
• моќност: 750W
• брзина: 900-1800 мин-1
• Дијаметар на вибрациски круг: Ø 2,5 mm
• дијаметар на брусна плоча: Ø 225 mm
• приклучок за прашина
• рачка за преклопување за полесно носење
• должина:
- 125 см (без продолжување)
-170 см (со продолжување на цевката)
• гумирана рачка
Додатоци:
- 2 m цевка за вшмукување
- 6 парчиња брусна хартија
• Димензии на пакувањето (во mm): 720 (Д) x 263 (Ш) x 250 (В)
• Нето тежина: 7 кг