Iskra - Дигитален шублер 0-150мм

Код на Производот: 915

Достапност:Има на залиха

1,190 ден 1,190
Дигитален шублер 0-155мм
Изработен од стврднат нерѓосувачки челик
Лесното прилагодување на лизгачот овозможува прецизно и брзо мерење. Покрај тоа не дозволува поместување и мрдање на самиот шублер. Обезбедува точност на мерењето од 0,01мм и 0,0005 инчи.
Дигиталното копче овозможува читање и приказ на метричен или емпириски формат.
Четири мерни функции:
Надворешно мерење
Внатрешно мерење
Длабинско мерење
Мерење по чекори
Карактеристики:
Голем LCD дисплеј
Прецизност 0,01мм / 0,0005 инча
Должина на мерење: 0 до 150 мм
Конвертирање од мм во инчи и обратно
Оди со заштитно кутивче и батерија тип LR44