Iskra DH1500-HEX Кршач

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

12,999 ден 12,999
• напон: 230V ~ 50Hz
• моќност: 1500W
• сила на удар: 45J
• брзина без оптоварување:
- удирање: 1400 мин-1
• систем ХЕКС на СДС
• опрема:
- конусно длето 30x380 mm
- рамно длето 30x380 mm
- метална кутија
• Димензии на пакување: 710 (L) x 170 (Ш) x 310 (H)
• Нето тежина: 20 кг
• Бруто тежина: 21 кг
2 години гаранција