Iskra DH1300-MAX Хилта чекан

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

9,490 ден 9,490
• Напон: 230V ~ 50Hz
• Јачина: 1300W
• Ударна јачина: 15J
• Брзина на удар: 3600 мин-1
• антивибрацијски систем
• Систем СДС MAX
• опрема:
- конусно длето 18x320 mm
- плоснато длетоo 18x320 mm
• Пакување: кофер
• Димензии: 400 x 118 x 328
• Нето тежина: 8,35 кг