Iskra BR-33B4 - Рачна правосмукалка

Код на Производот: 7588

Достапност:Има на залиха

2,990 ден 2,990
4.8 Ni-MH 4x1300 mAh јачина на батерија
Висока усисна моќ
Непрекината работа 12-13 мин.
Канистер со филтер што лесно се мие
Капацитет на канистерот( 400ml за прашина и 40ml за течности) Индикатор за полнење
Полнач кој работи на 220 V ~ 50 Hz
30 W јачина на мотор
За усисување на суво ѓубре и на течности
3 додатоци за чистење на потешко достапни места (краток додаток, додаток со четка и додаток за течности) Максимален вакум: ≥1.5Kpa Бучност: 76dB
Нето тежина: 0,61kg Бруто тежина: 0,925 kg
Димензии: 385mm (Д x 105mm (Ш) x 114mm (В)
Гаранција: - 2 години