Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

15,450 ден 15,450
• Волумен на моторот: 144,3 cm3
• Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор
• Режим на возење: на притискање
• моќност: 2,5 kW
• Капацитет на резервоарот за гориво: 1.0L
• Прилагодлива висина на сечење 8 позиции: 25-75 mm
• Максимална ширина на сечењето: Ø 460 mm
• Обем на корпа за трева: 62L
• 24 месеци гаранција