Iskra BK530N - Бензиска косилка за трева

Код на Производот: 4405

Достапност:Има на залиха

19,899 ден 19,899
Mотор: четиритактен 173cm3, 3,2kW Самовозачка, 3000rpm Резервоар за гориво: 1,6 литри Резервоар за масло: 0,55 литри Подесувачка висина: 25-75 mm, Ширина на сечење: 530 mm (21"") 7"" Предни, 10"" Задни тркала, Капацитет на кошница: 63 литри Гаранција: - 2 години