Iskra BG-TU520 - Грбен бензински тример

Код на Производот: 9357

Достапност:Има на залиха

11,599 ден 11,599
Грбен тример за трева, со удобни меки прерамки
Комбинација од два режими на работа, која ќе им овозможи ефикасно управување
1,4 kW двотактен мотор со зафатнина од 51,7 cm3
Се користи со зафат на двете раце, што ќе ви обезбеди удобна работа.
Се носи на грб, со систем на закопчување, и изолација против вибрации
За подолга и непрекината работа опремен е со резервоар од 1,2 литар гориво
Карактеристики на производот:
• Волумен на моторот: 51,7 cm3
• моќност: 1,4 kW
• RPM на моторот:
    • Глава со конец: 6525 вртежи во минута
    • глава со сечило: 6900 вртежи во минута
• Тип на моторот: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 1.2L
• Должина на палка за косење: 1500 мм
• Вид на рачка: кружна
• Глава на низата: 30 430 mm
• Глава на сечилото: 5 255 mm
• Димензии на пакување (во мм):
     • Моторна кутија: 365 (L) x 270 (W) x 590 (H)
     • Кутија за палка за косење: 110 (L) x 90 (W) x 1495 (H)
• Нето тежина: 8,6 кг
• Бруто тежина: 9,2 кг

• 24 месеци гаранција