Iskra BG-TU430 - Грбен Бензиски тример

Код на Производот: 7242

Достапност:Има на залиха

10,990 ден 10,990
• Волумен на моторот: 42,7 cm3
• моќност: 1,35 kW
• RPM на моторот:
    • Глава со конец: 6525 вртежи во минута
    • глава со сечило: 6900 вртежи во минута
• Тип на моторот: двотактен
• Капацитет на резервоарот за гориво: 1.2L
• Должина на палка за косење: 1500 мм
• Вид на рачка: кружна
• Глава на низата: 30 430 mm
• Глава на сечилото: 5 255 mm
• Димензии на пакување (во мм):
     • Кутија на моторот: 350 (L) x 320 (W) x 420 (H)
     • Кутија за палка за косење: 110 (L) x 90 (W) x 1495 (H)
• Нето тежина: 7,6 кг
• Бруто тежина: 8,2 кг

• 24 месеци гаранција