Iskra A956 - Сад за мешање уље и гориво

Код на Производот:

Достапност:Има на залиха

699 ден 699
• Капацитет на резервоарот: 1L
• Боја: бела
• Наведената точна количина на уље и гориво
• Цврсто пластично куќиште
• Тип на материјал: Пластика (PE-HD)
• Димензии (во мм): 85 (L) x 100 (W) x 320 (H)
• Нето тежина: 0,015 кг
• Бруто тежина: 0,018 кг